Night Moves

van Kelly Reichardt

Thriller

van Kelly Reichardt

Josh werkt op een biologische boerderij in Oregon. Door zijn contact met een aantal milieuactivisten wordt zijn ecologische overtuiging radicaler. Hij wil actie en zoekt nauwere banden met de jonge activiste Dena en met Harmon, een ex-marinier met een nogal troebel verleden. Samen ondernemen ze een nachtelijke riviertocht om een grootse daad te stellen ...

Grand Prix du Festival de Deauville - 2013
Official Selection - Venice 2013
Official Selection - Toronto 2013

Deze intelligente en scherpzinnige film werkt niet alleen als een spannende thriller, maar ook als een moreel dilemma en op de koop toe als een complex psychologisch drama, dat de gespannen verhoudingen tussen de drie protagonisten zorgvuldig analyseert.
De Morgen


Night Moves is een thriller als geen andere, maar Kelly Reichardt is dan ook een regisseur als geen ander. In plaats van alles letterlijk uit te spellen, laat ze de spanning onderhuids sudderen. Het resultaat is even indringend als apart.
Vertigo

Night Moves is een puike ecothriller, met een donkere Jesse Eisenberg, over drie milieuactivisten die beslissen om samen een dam op te blazen. Integer.
Agenda

Vechten voor het goeie doel en toch de bal gigantisch mis slaan, de drie hoofdfiguren uit de thriller Night Moves maken er een boeltje van. Maar ze zitten wel in een uitstekende film.
Cobra


Beschikbaar op VOD op de volgende platforms:

Apple TV sooner

Met
Jesse Eisenberg, Dakota Fanning, Peter Sarsgaard, Alia Shawkat, Kai Lennox


Verenigde Staten - 2013
112 min.


Scenarist
Jon Raymond, Kelly Reichhardt


Directeur fotografie
Christopher Blauvelt


Componist
Jeff Grace


Decor
Elliott Hostetter


Editor
Kelly Reichardt


Originele taal
Engels


Ondertitels
Nederlands, Frans


Versie
Originele


Release:
30 april 2014


© IMAGINE FILM DISTRIBUTION - Website design by GRAB IT